ارفانز

نوه یادگار امام خمینی(ره) گفت: روحانیت مبلغان دین و عرفان هستند و شعر برای آن ها از جایگاه ویژه ای برخوردار است و تقویت این هنر در حوزه های علمیه سبب

تقویت هنر شعر در حوزه سبب ایجاد هنرمندان مؤلف می شود

نوه یادگار امام خمینی(ره) گفت: روحانیت مبلغان دین و عرفان هستند و شعر برای آن ها از جایگاه ویژه ای برخوردار است و تقویت این هنر در حوزه های علمیه سبب می شود روحانیت به جایگاه هنرمندان مؤلف برسند.

به گزارش  فانوس ،حجت الاسلام والمسلمین سید علی خمینی امشب در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بین المللی شعر اشراق که در سالن همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به اینکه عموم افراد نسبت به ملاک معناداری لفظ آگاهی دارند ولی از گزاره آگاهی مطلوبی ندارند، اظهار داشت: در علم اصول باید به ملاک معناداری گزاره ها پرداخته شود چراکه در مواردی در فلسفه جریان هایی با هدف آگاه سازی مردم نسبت به معنای گزاره ها راه افتاد اما در ادامه با شبهاتی روبرو شد. وی با بیان اینکه مجموعه ای از الفاظ دارای پیام گزاره را می سازند، افزود: گزاره هایی که از عواطف و احساسات انسان ها سرچشمه می گیرد شعر محسوب می شود. یادگار امام راحل با بیان اینکه اشعاری که امروزه از امام خمینی(ره) موجود است عمق نگاه ایشان در حوزه را نشان می دهد، مطرح کرد: برخی از حقایق را حتی عرفا و پیامبر اسلام(ص) نیز نمی توانند درک کنند که ذات خداوند ازجمله این حقایق است اما انسان ها باید بدانند هرچقدر که حجاب های نفسانی خود را بشکنند به جایگاه پیامبر(ص) نزدیک تر می شوند و باید به این موضوع نیز توجه داشته باشند که فهم انسان های عادی با فهم حضرت محمد(ص) قابل مقایسه نیست. وی افزود: روحانیت مبلغان دین و عرفان هستند و شعر برای آن ها از جایگاه ویژه ای برخوردار است و تقویت این هنر در حوزه های علمیه سبب می شود روحانیت به جایگاه هنرمندان مؤلف برسند که این هنرمند با هنرمند مقلد تفاوت بسیاری دارد. حجت الاسلام خمینی با اشاره به اینکه هنر بهترین راهکار انتقال حقایق به دیگران است، خاطرنشان کرد: در راستای خودسازی و انتقال دستاوردها به دیگران در بسترهای هنری باید از آموزه های دینی بهره بگیریم.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 5 بهمن 1396ساعت 20:23  توسط علی مخبر 
برچسب‌ها :